CP3 by Basketball Totaal

Nieuwe sponsorovereenkomst The Jugglers

jugglers-sponsorovereenkomst

The Jugglers maakte dinsdagmiddag bekend dat de club een nieuwe sponsorovereenkomst heeft getekend. De Enschedeërs zullen de komende 4 jaar gebruik gaan maken van Molten basketballen en basketbalkleding van Aguila Teamwear. De overeenkomst werd op 29 november jl. getekend door Alexander Mulder van Piri Sport b.v. en Roelof Spreen, voorzitter van The Jugglers. Lees hieronder de volledige verklaring van de club uit Enschede.

Met trots delen wij mede dat EBV the Jugglers op 29 november jl. een sponsorovereenkomst heeft getekend met Aguila Teamwear en Molten Basketballen. Namens Aguila en Molten werd de overeenkomst getekend door Alexander Mulder van Piri Sport b.v., de importeur van beide sportmerken. Het betreft een overeenkomst voor de komende 4 jaar, waarbij The Jugglers uitsluitend Aguila basketbalkleding en Molten basketballen en toebehoren zal gaan gebruiken.

Exclusief voor The Jugglers ontwierp het designteam van Piri Sport een nieuw tenue voor onze club. Dit seizoen wordt door de landelijk spelende selectieteams Dames 1 en Heren 1 al getraind en gespeeld met Molten basketballen en vanaf volgend seizoen zullen beide teams spelen in kleding van Aguila. Molten is in Europa het meest verkochte merk in basketballen en is oa ook de officiële supplier van de basketballen tijdens de Olympische Spelen en tijdens de WK wedstrijden.

Alexander Mulder van Piri Sport: “The Jugglers is een club die volop in beweging is en uitdagende ambities heeft. Dat zijn belangrijke aspecten die ook van hoge waarde zijn binnen ons bedrijf en bij de merken die wij vertegenwoordigen. Dat maakt het dat we een mooie samenwerking in het vooruitschiet zien tussen The Jugglers en Piri Sport, waarbij we als Enschedees sportbedrijf ook verheugd zijn dat we middels een stuk sponsoring kunnen bijdragen aan het succes van een van de oudste en grootste basketbalverenigingen in Oost-Nederland. The Jugglers is kwaliteit en die kwaliteit past bij Aguila Teamwear en Molten Basketballen.”

Jugglers kijkt uit naar een plezierige samenwerking!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.