CP3 by Basketball Totaal

Nieuwe hoofdsponsor BSW

BSW – De zakelijke telecomadviseur Maxxcom, met vestigingen in Venlo en Weert, heeft zich voor de komende 3 jaren verbonden als hoofdsponsor aan Eredivisie Basketbal club BSW uit Weert. Maxxcom en BSW hebben vandaag het sponsorcontract ondertekend, waardoor de komende 3 seizoenen Maxxcom BSW zal deelnemen aan de competitie. Sinds het seizoen 2012/2013 is Maxxcom verbonden als subsponsor aan BSW en heeft nu de stap gemaakt naar het hoofdsponsorschap.

Voorzitter Michael de Jager van BSW: “Wij zijn enorm blij dat wij Maxxcom voor drie jaar aan ons hebben kunnen binden. Het betekent dat wij een gezonde financiële basis hebben om de komende jaren aan een hecht en sterk team te bouwen. Groeien dus. Deze ambitie hebben BSW en Maxxcom samen uitgesproken. In ieder geval zullen wij het komende seizoen beginnen met een team dat jong, dynamisch en strijdlustig is. De bedrijfsfilosofie van Maxxcom.”

Marc Nies, directeur van Maxxcom, over de sponsoring van BSW: “Maxxcom is uitermate trots om de komende 3 seizoenen onderdeel te kunnen zijn van de topsportonderneming BSW. Vorig seizoen zijn we als subsponsor lid geworden van de succesvolle business club. Door de verbondenheid met BSW, het enthousiasme en de warmte die de club en business club uitstralen en de sportieve ambities wil Maxxcom op deze manier een bijdrage leveren om de topsport op het hoogste niveau te kunnen beleven. Samen vergen we een topprestatie van onze mensen en samen proberen we de gewenste groei te realiseren met deze samenwerking. Groei op sportief vlak voor BSW en zakelijk voor Maxxcom.”

Over Maxxcom
Maxxcom is, als Business Partner van KPN, Telfort Zakelijk, Yes Telecom, Vodafone, T Mobile en Verizon, actief in de zakelijke markt voor de vaste en mobiele telefonie oplossingen. De veranderende markt vraagt om een pro-actieve aanpak en persoonlijke aandacht, waarbij de wensen en eisen van onze (potentiele) klanten centraal staan. Beheersing en reductie van de kosten, integratie van vaste en mobiele telefonie, een uitstekend en op maat gemaakt servicepakket en een advies door getrainde en gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat we ons kunnen onderscheiden van de andere partijen en als meedenkende partner profileren in de, voor veel klanten, ondoorzichtige markt van telefonie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.