CP3 by Basketball Totaal

Nieuwe hoofdsponsor Binnenland

Goed nieuws voor de landskampioen Binnenland in de dames eredivisie. De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Lintex b.v. Transport een nieuwe hoofdsponsor voor het dameseredivisieteam van Binnenland/Rotterdam gevonden.

De toekomst van de landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de Final Four hing vorige maand nog aan een zijden draad, omdat onvoldoende financiële middelen gevonden konden worden om een sluitende begroting voor het seizoen 2014-2015 tot stand te brengen. Met de steun van deze nieuwe hoofdsponsor en die van een aantal nieuwe subsponsors die de aankomende weken bekend zullen worden, is Binnenland/Rotterdam echter behouden voor de dameseredivisie.

Het damesteam van Binnenland/Rotterdam zal aankomend seizoen in de eredivisie uitkomen onder de naam: Lintex-Binnenland/Rotterdam.

Lintex b.v. Transport is gevestigd in Dordrecht en houdt zich bezig met onder andere containervervoer, op- en overslag van goederen, expeditie en/of ad hoc klussen. Ook het bevoorraden van cruiseschepen behoort tot één van de specialiteiten van Lintex b.v. Lintex b.v. beperkt zich niet tot transport alleen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de overslagcapaciteit in het magazijn in Dordrecht. Hier beschikt Lintex b.v. over 1500 m² overslagmagazijn met vier dockshelters. Ook biedt Lintex b.v. de mogelijkheid om containers dag en nacht op de juiste temperatuur te laten draaien. Lintex b.v. beschikt op dit moment onder andere over 27 uiterst moderne trucks voorzien van de laatste techniek en milieueisen en 45 multifunctionele containertrailers.

Als onderneming is Lintex b.v. ook actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lintex voldoet hiervoor aan verschillende keurmerken. Daarbij vergeet Lintex b.v. ook zijn maatschappelijke betrokkenheid niet en zijn zij onder andere sponsor van diverse voetbalclubs, zoals voetbalvereniging Heerjansdam en voetbalvereniging Zwaluwe uit Vlaardingen. Lintex b.v. werkt ook samen met verschillende opleidingsinstituten voor transport en logistiek.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.