CP3 by Basketball Totaal

Nieuwe aanwinst Felder imponeert

Overdag kwam de mededeling dat de tewerkstellingsvergunning voor Will Felder binnen was gekomen. De 2.01 meter lange Amerikaan liet er in zijn eerste wedstrijd geen gras over groeien. Felder maakte meteen indruk met fraaie fade away turnaround jumpertjes, spectaculaire dunks en één waanzinnig shotblock. Het leek wel alsof Felder uit het plafond was gevallen. Het zorgde voor goede cijfers: 23 punten en 10 rebounds, maar dat was niet genoeg voor de winst tegen Kangoeroes Basket Willebroek: 87-91.

Zorg en Zekerheid Leiden en Kangoeroes Basket Willebroek maakten er vanavond in de Vijf Meihal een mooie pot van. Bij de Leidse ploeg maakte Will Felder zijn debuut in de Vijf Meihal. Het wachten is nu nog op de tewerkstellingsvergunning van Dylon Cormier.

Iedereen was het er over eens. Die Felder is een toppertje. Geen branieschopper, geen arrogant haantjesgedrag, maar een hard werkende speler met zeer goede handen. Met zijn turnaround jumpers liet hij zich vanaf de eerste minuut zien. Al in het eerste kwart haalde Felder de dubbele cijfers. Daarmee was hij geen topscorer in de wedstrijd, want die eer ging naar de Amerikaan Bowdry, die al goed was voor 11 punten. Dankzij zijn spel en de turnovers aan Leidse zijde, hadden de gasten een 18-23 voorsprong genomen.

 

Lees verder op de ZZ Leiden site

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.