CP3 by Basketball Totaal

New York Knicks kan play-offs vergeten

De trotse club uit de Big Apple kan zo goed als zeker de play-offs vergeten. De Knicks staan met de rug tegen de muur. Een ‘must-win’ wedstrijd tegen het laaggeklasseerde Cleveland Cavaliers werd onnodig verloren. Het werd in MSG 100-106 voor de bezoekers.

Een bittere pil voor het team van Carmelo Anthony, die de wedstrijd onder controle leken te hebben. Bij rust was de voorsprong zeer comfortabel (61-46), maar gaf deze voorsprong snel weg in de derde periode.

Jarrett Jack was onhoudbaar voor de verdediging van de Knicks. Jack scoorde 31 punten en deed dat zonder sterspeler Kyrie Irving. Irving zat met een blessure aan de kant.

Eerder op de avond verloor de nummer acht in het Oosten Atlanta van de Toronto Raptors en kon het dus een vruchtbaar weekend worden. De Knicks hadden acht wedstrijden op rij weten te winnen en bij een overwinning had de achterstand slechts twee win wedstrijden geweest op de Hawks. Nu is dat dus drie en ook de tiebreaker is in het voordeel van de Hawks. Er zijn nog 12 wedstrijden te spelen voor de Knicks.

Anthony eindigde met 32 punten voor de thuisploeg, maar scoorde geen van zijn vijf veldpogingen in het vierde kwart. “Dit was een nederlaag, die we ons echt niet konden veroorloven”, aldus een teleurgestelde J.R. Smith.

https://youtu.be/OzeYpdI85MQ

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.