CP3 by Basketball Totaal

Nets wint game 7. Pierce blockt laatste schot

De Brooklyn Nets won vannacht in een ware thriller van de Toronto Raptors. Het werd in game 7 104-103 voor de bezoekers. En dat de Raptors een kans kregen op de winst was ongelooflijk, omdat op 1.50 de Nets nog 100-93 voorstonden. Joe Johnson was de grote man aan de zijde van de Nets. Hij scoorde 26 punten, maar kon niet voorkomen dat de Raptors het laatste balbezit hadden.

Het ‘fouten-spelletje’ werkte uitstekend voor de Raptors. Deron Williams was niet ijskoud vanaf de vrije worplijn en zodoende kwam de thuisploeg puntje voor puntje dichterbij.

Een turnover van Paul Pierce vlak voor tijd zorgde voor het laatste balbezit voor de Raptors bij 104-103. Kyle Lowry ging hard naar de basket, raakte de bal kwijt, maar pakte hem nog net terug en ging voor het laatste schot. Paul Pierce kwam de verdediging helpen en blockte het schot van Lowry en de wedstrijd was afgelopen.

Een volgepakt huis, was ineens muisstil en de Nets gaan door naar de volgende ronde. Daarin spelen Pierce en co. tegen de kampioen Miami Heat. In het reguliere seizoen was het 4-0 voor de Nets. Kortom een mooie serie is aanstaande.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.