CP3 by Basketball Totaal

Negatief record voor de LA Lakers

Een negatief record voor de LA Lakers vannacht. De trotse franchise verloor vannacht voor de zevende keer op rij een thuiswedstrijd en dat was nog nooit gebeurd in de geschiedenis van de meervoudig kampioen.

Er waren 43 punten van Kevin Durant voor nodig om te winnen, maar het gebeurde wel. De Oklahoma Thunder won met 107-103 in Staples Center.
Toch waren de Lakers er dichtbij, want bij het ingaan van de vierde periode stond de thuisploeg nog met 82-72 voor. Zeven turnovers in de eerste minuten van de vierde periode zorgde voor de definitieve ommekeer in de wedstrijd.

Ook had Kevin Durant zijn KD VI schoenen omgeruild in de wedstrijden en toen lukte hem ineens alles.

De LA Lakers staan gedeeld laatste in het Westen met een record van 18-35. Alleen de Kings hebben ook zo een negatief record.

Toch zullen de vele toeschouwers (uitverkocht) gedacht hebben aan een stunt. Chris Kaman kon de stand gelijk maken met een bonus vrijeworp op 102-103, maar deze ging helaas mis. Verder kwam LA niet.

Bij de Lakers deed Steve Nash wederom niet mee vanwege een blessure. Naast alle andere geblesseerden zoals Bryant en Gasol.

https://youtu.be/h-eKpy6YNMs

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.