CP3 by Basketball Totaal

NBB Coach Clinic In Bemmel Op 19 September

remy de witBemmel – Op zaterdag 19 september organiseert Batouwe Basketball een clinic speciaal voor coaches in de nieuwe thuishaven ‘Sportcentrum de Schaapskooi’. De clinics zullen worden verzorgd door Remy de Wit en Hakim Salem, coaches van de Orange Angels.

Om 13:00 uur is de ontvangst van de deelnemers gepland, om 13:25 uur begint het programma dat om 17:00 uur eindigt.

Remy de Wit zal tijdens zijn clinic ingaan op de lijn die wordt gevolgd door de Nationale Selecties bij de Vrouwen. Remy is sinds februari van dit jaar aangesteld als bondscoach van de nationale vrouwenploeg, die zich proberen te kwalificeren voor het EK dat in 2017 gaat plaatsvinden. Daarnaast is Remy één van de grondleggers van het CTO in Amsterdam.

Na de pauze is het woord voor Hakim Salem. Hakim gaat zijn expertise op het gebied van specifieke training van guards & forwards laten zien. Naast dat Hakim assistent coach van de Orange Angels is, kennen we hem van de vele jeugd en senioren teams die hij op landelijk niveau heeft gecoacht. In het seizoen 2011-2012 was hij hoofdcoach van de GasTerra Flames uit Groningen.

Wij denken een mooi programma te bieden voor trainers en coaches op alle niveaus. De clinic is gecertificeerd door de Nederlandse Basketball Bond en telt mee als (verplichte) bijscholing voor coaches in het bezit van een coachlicentie op alle niveaus.

Deelname aan de coachclinic kost € 15,-.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Steven Teunissen of 06-48160022.

De rest van het programma van de Batouwe Basketball Media Day vindt u op facebook.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.