CP3 by Basketball Totaal

NBA Free agency: versterking voor Dallas, Nowitzki zegt nee tegen Lakers

nowitzki

Grote sterren als James, Wade,Anthony en Bosh hebben hun free agency keuze al gemaakt, en kunnen op vakantie. Toch staat bij veel teams de telefoon nog roodgloeiend. De komende weken zullen er nog talloze ruil deals gesloten worden, en hopen transfervrije spelers een nieuwe club te vinden. Wat heeft u de afgelopen dagen gemist? IBasketball praat u weer bij met de nieuwste geruchten en nieuws berichten:

Versterking voor Mavericks:

De Dallas Mavricks hebben zich versterkt met 2 nieuwe spelers. De ervaren Rashard Lewis en de nog jonge Chandler Parsons komen de Mavericks versterken. Parsons komt over van de Houston Rockets, en zal een driejarig contract tekenen ter waarde van 46 miljoen dollar.

Rashard Lewis komt over van de Miami Heat, en zal een éénjarig contract tekenen, voor een salaris rond de 2,7 miljoen dollar. Met deze aankopen hoopt Dallas volgend seizoen weer mee te doen om de bovenste plekken, in een eerder stadium tekende Dirk Nowitzki voor 3 jaar bij.

Dirk Nowitzki slaat aanbiedingen Houston en Lakers af:

De Duitse routinier Dirk Nowitzki sloeg onlangs 2 aanbiedingen af, en tekende vervolgens voor 3 seizoenen bij de Mavericks. De twee clubs wie Nowitzki een aanbieding deden waren de Houston Rockets en de LA Lakers. Bij beide clubs kon Nowitzki een max-contract krijgen, maar al vrij snel sloeg hij deze aanbiedingen af. Het lijkt erop dat good old Dirk zijn carrière zal afsluiten bij de club waar hij 2011 de NBA titel mee veroverde.

Duits talent kiest voor Europees avontuur:

Niels Giffey zal komend seizoen niet te bewonderen zijn in de NBA. De oud-speler van Connecticut zal terugkeren naar ALBA Berlijn, de club waar hij als jeugdspeler doorbrak, en een overstap verdiende naar College. De 23-jarige Duitser werd in 2011 en 2014 nog kampioen in de NCAA met Connecticut. Bij ALBA Berlin zal Giffey voor 3 jaar tekenen, mogelijk zien we hem in de toekomst alsnog aan het werk in de NBA.

Jason Terry zet deur op een kier voor oude liefde:

Van 2004 tot 2012 kwam Jason Terry uit voor de Dallas Mavericks. Na zijn vertrek in 2012 naar de Boston Celtics, en later nog de Brooklyn Nets, hoopt Jason Terry stiekem op een terugkeer naar de Mavericks. In een radioprogramma van SiriusXM NBA Radio verteld Terry dat hij nog steeds warme gevoelens koestert voor de Mavs, en dolgraag wil terugkeren op het oude nest.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.