CP3 by Basketball Totaal

NBA free agency update: Carmelo Anthony wacht beslissing LeBron James af

Carmelo_Anthony_March_2012

Foto: Scott Mecum (Flickr)

Het is geen geheim dat Carmelo Anthony en LeBron James ooit nog eens met elkaar willen samenspelen. Beide spelers zijn momenteel free agent, en zouden dus bij hetzelfde team terecht kunnen komen. De kans dat het gebeurt is klein, maar niet onmogelijk!

De 2 sterspelers staan deze dagen in het middelpunt van de belangstelling. Velen wachten gespannen af waar James en Anthony gaan tekenen. LeBron James werd al een aantal maal gelinkt aan de Cleveland Cavaliers, terwijl Anthony een overstap naar de LA Lakers in beraadt neemt.

De LA Lakers zouden naast Anthony ook James willen aantrekken, maar deze mogelijkheid wordt niet hoog geacht. De Lakers lijken eieren voor hun geld te kiezen, en op de achtergrond is men ook al bezig met een terugkeer van Pau Gasol en Trevor Ariza.

Miami Heat wil James terughalen:

De Miami Heat doen er momenteel alles aan om LeBron James te laten terugkeren. Met het aantrekken van Josh McRoberts en Danny Granger hebben de Heat al een stap gezet in hun kleine rebuilding. Graag zien de Heat ook Chris Bosh en Dwayne Wade terugkeren, maar dit zal afhangen van wat LeBron James gaat doen. Chris Bosh had gisteravond aangegeven dat hij graag wil terugkeren bij Miami, mits James terugkeert. Gebeurt dit niet, dan zal Bosh hoogst waarschijnlijk verkassen naar een ander team. 

Knicks maken ruimte vrij voor supersterren:

Bij de New York Knicks is het het ook alarmfase 1. Phil Jackson en Derek Fisher doen verwoede pogingen om Carmelo Anthony te overtuigen van een verbeterde toekomst. De Knicks lijken naast Anthony ook hun peilen te richten op LeBron James. Om deze komst te bewerk stellen zouden de Knicks afscheid nemen van Stoudemire en Shumpert. Het tweetal lijkt geen toekomst meer te hebben bij de Knicks, en mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever.

https://youtu.be/xL-WkPKjVy0

 Cavaliers hopen op terugkeer James:

De Cleveland Cavaliers hopen dat LeBron James terugkeert op het oude nest. De tweevoudig kampioen moet de jonge talentvolle Cavaliers voorzien van nieuwe impuls. Een team met o.a. Irving, Wiggins en James zou spectaculair zijn. De Cavs hopen dan ook James te mogen verwelkomen. Om dit te bewerk stellen zou men ook Kevin Love willen halen. De eventuele komst van Love naar de Cavaliers moet James doen overtuigen.

https://youtu.be/jjNsuzfd8EE

Andrew Wiggins vertrekt bij komst Love?

Mochten de Cavaliers voor de komst van Kevin Love gaan, dan zou dit slecht nieuws zijn voor Andrew Wiggins. Het Amerikaanse Fox Sports meldt dat Wiggins in een deal betrokken kan worden, wat ervoor moet zorgen dat Love naar Cleveland komt. De kans dat Wiggins vertrekt bij Cleveland lijkt overigens klein, aangezien men bij de Cavaliers weet de Wiggins een gouden toekomst voor zich heeft. De Cavs hebben Love op het oog, maar zouden andere ijzers willen gebruiken. Mogelijk zouden Waiters, Varejao of Bennett eerder gebruikt worden voor een trade.

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.