CP3 by Basketball Totaal

NBA Bullets

De NBA bullets van vrijdag 25 juli 2014. En er is weer veel gaande in de NBA.

  • Chris Paul volgt waarschijnlijk het signaal van coach Doc Rivers. Paul heeft aangegeven dat als Sterling nog steeds eigenaar is van de LA Clippers bij het begin van het NBA seizoen, hij waarschijnlijk niet zal gaan spelen. Paul wil dat de geschorste eigenaar de Clippers van de hand doet voor het nieuwe seizoen.
  • De LA Lakers lijkt eindelijk een nieuwe coach te hebben. De Lakers heeft de baan aangeboden aan ex-Laker Byron Scott. Scott stond al weken bovenaan de lijstjes van de bookmakers, maar hij lijkt het nu ook te gaan worden.
  • Mitch Kupchak is nog steeds in de wolken met zijn nieuwe aanwinst Carlos Boozer. “Wij hadden geen moment het idee, dat wij het hoogste bod gedaan hadden voor de power forward. Het is een geschenk dat wij hem mogen verwelkomen”. Boozer werd aan de kant gezet door de Chicago Bulls en de Lakers won de loterij.
  • George Karl was ook de beoogde opvolger van Mike D’Antoni van de LA Lakers, maar Karl legt het waarschijnlijk af tegen Scott.
  • Carmelo Anthony heeft aangegeven dat zijn keuze continue tussen de New York Knicks en de Chicago Bulls zou zijn geweest. Uiteindelijk koos de All-Star voor de Knicks.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.