CP3 by Basketball Totaal

Nadine Boesaart vertrekt naar Dozy Den Helder

Een week na het bekend maken van de terugtrekking van Loon Lions heeft ook Nadine Boesaart een nieuwe club gevonden. De clubicoon van de Lions vetrekt naar Den Helder, waar ze in het team van Tinga een mooie rol zal vervullen.

Boesaart speelde 18 jaar bij de club in Landsmeer en kreeg ineens vorige week te horen, dat de ploeg zich niet meer in had geschreven in de eredivisie. Boesaart was en is een clubicoon voor de ploeg uit Landsmeer. Haar handelsmerk is keihard werken en ze is voor elke coach een aanwinst. Haar mentaliteit en kwaliteiten brachten Boesaart zelfs tot het Nederlands team.

Voor haar trouwe fans had Boesaart nog mooie woorden: “Ik wil alle trouwe fans en vrijwilligers van Landsmeer, die door dik en dun ons altijd hebben gesteund bedanken voor al die jaren. Ook die zeker altijd achter mij hebben gestaan. Ik ben blij te zeggen dat ik door een ander team met open armen ben ontvangen en dat voelde goed. Het zal raar zijn in begin,  maar op naar een nieuwe uitdaging. Iedereen bedankt voor al die jaren. Ben trots op alle succes die we hebben mee gemaakt en daar horen ook dieptepunten bij”.

Nadine veel succes in Den Helder

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.