CP3 by Basketball Totaal

Max van Schaik: Eerste dagen in China

De eerste dagen in China zijn Max van Schaik goed bevallen. Na aankomst in Shanghai werd hij opgevangen en naar het luxe Sheraton hotel overgebracht al waar hij kennis maakte met zijn ploeggenoten voor de T-Mac Tour. Na een foto shoot, een training met Tracy McGrady en een treinreis naar Nanjing kon de tour beginnen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld in Nanjing tegen de Jiangsu Nangang Dragons. Dit team eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot van de sterke CBA competitie in China. Voor een stadion vol uitzinnige Chinezen wonnen de T-Mac Allstars met 76-86.

Max speelde zo’n 13 minuten en had daarin 2 punten, 5 rebounds en een geweldig blok waar hij de Chinezen mee op de banken kreeg.

Max was tevreden over de eerste wedstrijd: “Het was een prima eerste wedstrijd. We wonnen uiteindelijk vrij eenvoudig. Ik ben tevreden over mijn eerste game en natuurlijk was dat blok erg mooi voor al die toeschouwers. Tracy McGrady is nog steeds erg goed. Hij deed het rustig aan, maar schiet nog steeds als de besten!”

 

Vandaag reist het team door naar Xinghua waar ’s avonds een welkomst diner op de planning staat met de notabelen uit de regio. Morgen spelen ze wederom tegen een CBA Team uit de regio Jiangsu (aangrenzend aan Shanghai).

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.