CP3 by Basketball Totaal

Matrixx keert terug in Basketball

Mattrix keert terug in het basketball als sponsor. Niet in de eredivisie, maar wel in de eerste divisie. Goed nieuws dus voor Bemmel, die evenementenorganisator Mattrix heeft binnengehaald als sponsor. Hoever de ambitie rijkt van eigenaar David Brons is nog niet bekend, maar Brons is naast een basketballliefhebber ook iemand die de top wenst te halen.

Het team gaat met de naam Dreamfields Dolphins komend seizoen de 1e divisie in.

Batouwe Mannen 1 werd afgelopen seizoen kampioen en heeft als doel een stabiele speler in de promotiedivisie te worden. Om deze doelstelling kracht bij te zetten werd voormalig Matrixx Magixx coach, Chris Stomp, vorige maand al als nieuwe hoofdcoach aangesteld. Hierna volgde ook snel oud Magixx teammanager Jan van der Velde.

Matrixx stopte twee jaar geleden (na negen jaar) als hoofdsponsor van eredivisie club Matrixx Magixx uit Nijmegen. Met de Dreamfields Dolphins maakt Matrixx een nieuwe entree in de basketbalwereld. Dreamfields is het jaarlijkse uitverkochte dancefestival van de Matrixx op de Rhederlaag (Lathum) dat dit jaar op 9 juli wordt gehouden. Dreamfields festival slaat zijn vleugels ook internationaal uit met edities op Bali (Indonesië). “Matrixx vindt het belangrijk om lokaal actief te zijn in een gebied waar ook veel kaarten voor de festivals worden verkocht. Daarbij is basketball een spectaculaire sport met veel show en entertainment. We willen meehelpen op zaterdagavond in Sportcentrum de Schaapskooi een gezellig en spectaculair avondje basketball te creëren met de Dreamfields Dolphins.” aldus Matrixx directeur David Brons.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.