CP3 by Basketball Totaal

Marlous Nieuwveen Wintercamp

Tijdens de kerstvakantie kan je dus weer drie heerlijke dagen bij ons komen basketballen. Het Wintercamp 2014 zal van 29 t/m 31 december plaatsvinden in Leiden.


Zoals je van ons gewend bent wordt er van 9:00 tot 17:00 getraind en kan je dus ‘s avonds lekker in je eigen bed slapen! Op 31 december zullen we rond een uur of 15:00 afsluiten met de prijsuitreiking zodat iedereen op tijd richting huis kan en zich kan voorbereiden op de jaarwisseling.


Het basketballkamp is toegankelijk voor basketballers van alle niveaus in de leeftijdscategorie 8 t/m 18. Je wordt in een groep ingedeeld met spelers en speelsters van je eigen niveau zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van de trainingen. Er wordt tijdens het Wintercamp op twee locaties getraind waarbij we de groep splitsen op hoge en lage baskets, let hier dus goed op bij het aanmelden! Speel jij in de u8, u10 of u12 geef je dan op voor het Wintercamp Locatie Sporthal Broekplein Leiden. Speel jij in de u14, u16 of u18 geef je dan op voor het Wintercamp Locatie Sporthal De Zijl Leiden.

En de trainers zijn van een topniveau. Naast Marlous Nieuwveen & Ivo Boom, zullen ook Karin Kuijt, Jill Bettonvil, Jacobine Klerkx, Ingrid van der Plas, Ferry Steenmetz, Alexander van den Heuvel , Mitchell Lieveld en Vincent Krieger aanwezig zijn. En binnenkort presenteren we nog meer trainers en coaches voor het leukste kamp in Nederland!


Ben jij benieuwd welke trainers en trainsters er allemaal aanwezig zullen zijn tijdens het Wintercamp hou dan de website en onze facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!

 

Schrijf je nu in op http://www.marlousnieuwveen.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.