CP3 by Basketball Totaal

Marlous Nieuwveen Basketball Camp in Den Helder en Waalwijk

Een van Nederlands beste speelsters Marlous Nieuwveen heeft al jaren een fantastisch basketballkamp opgezet. In Mei zijn er twee kampen in Den Helder en Waalwijk. En natuurlijk is er ook een heus zomerkamp in Leiden.

Na het Wintercamp zijn we achter de schermen snel aan de slag gegaan en we zijn heel blij dat we een aantal data kunnen aankondigen! Een aantal data denk je? Ja! Naast het Summercamp gaan we namelijk ook een Springcamp organiseren en wel op twee locaties. 

Het MNBC Springcamp zal van 4 t/m 6 mei plaatsvinden in Waalwijk en Den Helder. Het Springcamp is toegankelijk voor enthousiaste basketballers tussen de 6 en 18 jaar oud. Wil je lekker basketballen tijdens de meivakantie? Wil je trainen op niveau? Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, top-trainers, – spelers en -speelsters? Met onder andere Meindert van Veen, Karin Kuijt, Mitchell Lieveld, Jill Bettonvil, Ferry Steenmetz, Laura Kooij en Jacobine Klerx 

Er wordt dagelijks van 09.00 uur tot 17.00 uur getraind waarna de deelnemers naar huis gaan. Je kan dus lekker basketballen en training krijgen van de beste en leukste trainers en s’avonds slapen in je eigen bed! 

Het MNBC Springcamp is voor basketballers van alle niveaus want de trainingsgroepen worden ingedeeld zodat iedereen op een uitdagende en plezierige manier kan basketballen. In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan basketballskills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling. In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn!

waalwij--web-banner2

Springcamp 2015(€165)

4 t/m 6 mei – Sporthal Sportlaan, Den Helder

4 t/m 6 mei – Sporthal De Slagen, Waalwijk

Klik hier voor meer informatie over het Springcamp en klik hier om je direct in te schrijven!!!

Den-Helder-web-banner

Summercamp 2015(€275)

13 t/m 17 juli – Sporthal Broekplein, Leiden(lage baskets)

13 t/m 17 juli – Sporthal De Zijl, Leiden(hoge baskets) 

Het werken op twee locaties is goed bevallen tijdens het Wintercamp dus deze lijn zetten we graag door tijdens de zomer! 

Deelnemers van 11 jaar en jonger trainen in de Sporthal Broekplein en deelnemers van 12 jaar en ouder trainen in de Sporthal De Zijl. 

Klik hier voor meer informatie over het Summercamp en klik hier om je direct in te schrijven!!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.