CP3 by Basketball Totaal

Magic wint na dubbele verlenging

De Orlando Magic heeft een mooie overwinning behaald op de New York Knicks. De Magic had er wel twee verlengingen voor nodig. Het werd 129-121.

De overwinning zal niet veel uitmaken voor de Magic in de race naar de play-offs, maar doet wel ontzettend veel pijn voor de Knicks fans. De Knicks lijkt de play-offs te gaan missen.

En dat is natuurlijk zuur voor één van de duurdere clubs in de NBA. Aan Carmelo Anthony ligt het in ieder geval niet. De powerforward scoorde 44 punten, maar daarvan kwamen er slechts veertien na het derde kwart.

Rookie Victor Oladipo scoorde 30 punten, 14 rebounds en 9 assists voor de Magic en ook Arron Afflalo speelde een puike wedstrijd met 32 punten.

New York had controle over de gehele wedstrijd en stond ruim 14 punten voor, maar kon toch niet voorkomen dat de Magic en Afflalo in de reguliere tijd terugkwamen. In de tweede verlenging was de pijp leeg bij Anthony en co. en kon de Magic eenvoudig weglopen.

Een dure nederlaag voor de Knicks. De 34e van het seizoen, tegenover slechts 21 overwinningen. De Magic heeft 17 overwinningen en 40 nederlagen.

https://youtu.be/CbZu_YUc_ew

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.