CP3 by Basketball Totaal

Lynn Bettonvil weer volledig bij selectie Lekdetec

12-Lynn Bettonville_LekdetecD1sqGoed nieuws voor Lekdetec.nl/Batouwe uit Bemmel. Nadat in de Final Four al Anouk Biesters haar rentree maakte, is nu ook de rentree van Lynn Bettonvil aanstaande. Sinds de oefenwedstrijd tegen Basket Groot Willebroek zat zij aan de kant.

De 22 jarige grote forward kreeg deze week groen licht van de artsen om zich weer volledig bij de formatie aan te sluiten. ‘Een tijdje terug was het verhaal dat er een nieuwe operatie nodig was. Het littekenweefsel zat zo verkleefd dat ik de vinger toen nog niet helemaal kon buigen’ zo liet de Bossche blondine optekenen. De foto van de vinger gaf groen licht toen de behandelend arts ook constateerde dat Bettonvil de vinger volledig kon buigen.

De afgelopen weken werkte Bettonvil al weer aan haar rentree. Met wat conditiewerk en schottraining nam ze alvast een voorschot op het groene licht. Nu mag ze dus aanhaken bij de groepstrainingen en hoewel de ouverture tegen CTO aanstaande zaterdag nog te vroeg komt zal Bettonvil spoedig haar eerste minuten in deze competitie weer maken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.