CP3 by Basketball Totaal

Lions krijgt pak op de broek van CTO

lionsLoon Lions liep vanavond een onverwachte deuk op in de wedstrijd tegen het CTO. En een flinke: de Lions verloren in de Sporthallen Zuid met 66-46. Een off-night, zoals er meer waren dit seizoen.

Na vijf minuten moest coach Laki Lakner al een time out nemen bij een achterstand van 16-4. De Lions deden het aanvallend slecht, maar liet verdedigend ook behoorlijk wat steken vallen. Het eerste kwart werd afgesloten bij een stand van 21-8. Bij het CTO had Emese Hof op dat moment al 12 punten gescoord en 5 rebounds gepakt.

In de tweede periode herpakte Loon Lions zich. Bij een stand van 21-14 nam coach Remy de Wit een time-out, maar moest vervolgens toezien hoe Loon Lions via een 0-13 run op 21-19 kwam. Pas halverwege het kwart kwam het talenteam tot de eerste score.

De periode vlak voor rust was echter weer voor het CTO. De kleedkamers werden opgezocht bij een stand van 32-26.

In het derde kwart ging het in een snel tempo bergafwaarts met de Lions. Janis Ndiba scoorde in de vierde minuut 41-28, waarna het CTO doorliep naar 52-28 aan het einde van het derde kwart.

Daarna was de wedstrijd wel gespeeld. De vierde periode was een formaliteit, waarin er niet veel aan de marge veranderde.

Sharon Beld scoorde 28 punten en Myrthe Beld 8.

Bron: Loon Lions

2 reacties

  1. Zolang de spelers van de Lions balen van hun coach word het niks

  2. Zou het echt zo zijn dat de speelsters van de Lions balen van hun coach ?
    Het lijkt mij sterk dat dat zo is aangezien er elk jaar een enorme vrachtwagen aan speelsters naar Landsmeer toe trekken om voor de Lions te gaan spelen.
    o.a. Fieke Ligthart , Sharon Beld , Myrthe Beld , Randell van der Lee etc etc.
    Als Laki echt zo impopulair zou zijn zouden Top speelsters waarschijnlijk niet kiezen om bij de Lions te gaan spelen……

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.