CP3 by Basketball Totaal

Lintex-Binnenland/Rotterdam ontvangt donderdagavond Loon Lions

lintexloonDonderdagavond 22 januari staat er weer een mooi affiche op het programma in het Topsportcentrum Rotterdam. De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam ontvangen namelijk om 20.00 uur de huidige nummer twee van de ranglijst Loon Lions op bezoek.  Loon Lions is op dit moment de nummer twee van de ranglijst en zal zeker met de winst naar huis willen gaan om koploper Lekdetec.nl niet uit het vizier te verliezen. Daarbij verloor Loon Lions eind december in eigen huis in de finale van de Final Four van Lintex-Binnenland/Rotterdam en zal daarom op revanche belust zijn. Lintex-Binnenland/Rotterdam daarentegen heeft de winst hard nodig in de strijd om de play-off plaatsen drie en vier. De winst en het goede spel van afgelopen zaterdag tegen Dozy Den Helder zal de ploeg van coach Joost van Rangelrooy zeker gesterkt hebben, alleen de vraag is hoe de ploeg zal reageren op het plotselinge vertrek van Tae’lor Purdy.

Toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Lintex-Binnenland/Rotterdam zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link:https://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!

Bron: Binnenland

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.