CP3 by Basketball Totaal

Lintex-Binnenland/Rotterdam krijgt laatste kans om Final Four te halen

Op donderdagavond 11 december kunnen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam de laatste strohalm grijpen om nog kans te maken voor deelname aan de Final Four. Doordat beide koplopers van de Vrouwen Basketball League, Lekdetec.nl en Loon Lions , het respectievelijk dinsdagavond en woensdagavond lelijk lieten afweten tegen Dozy Den Helder en CTO Amsterdam is de kans echter minimaal dat het toetje van de eerste competitiehelft nog gehaald kan worden. Dozy Den Helder is nu inmiddels zeker van deelname en CTO Amsterdam heeft aankomende zaterdag aan een zege in Katwijk op De Wit-Grasshoppers voldoende.

Alleen als CTO Amsterdam zaterdag verliest in Katwijk en Lintex-Binnenland/Rotterdam wint morgenavond de thuiswedstrijd tegen datzelfde De Wit-Grasshoppers is plaatsing een feit op basis van het onderlinge resultaat tegen CTO Amsterdam.

De winst behalen tegen De Wit-Grasshoppers is echter zeker geen vanzelfsprekendheid. De Katwijkse formatie van coach Rick Driessen bezorgde afgelopen zaterdag de tot op dat moment ongeslagen koploper van de Vrouwen Basketball League, Loon Lions het eerste competitieverlies. Lintex-Binnenland/Rotterdam is dus gewaarschuwd en zal vanaf de eerste seconde scherp moeten zijn om de winst in eigen huis te houden. De wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam begint om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.