CP3 by Basketball Totaal

Lintex Binnenland bekert ook verder

De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben simpel de laatste zestien van het nationale bekertoernooi bereikt. In Wychen werd 2e divisionist Wyba na een 25-49 ruststand met 45-103 verslagen. Het eerste kwart kon de thuisploeg nog enigszins weerwerk leveren (16-29), maar daarna was het Lintex-Binnenland/Rotterdam dat het gaspedaal wat verder indrukte en Wyba compleet kansloos liet, getuige ook de kwartstanden van 9-20, 10-28 en 10-36. Coach Joost van Rangelrooy maakte van de gelegenheid gebruik om alle speelsters ruime speeltijd te geven.

In de kwartfinale van het bekertoernooi komt Lintex-Binnenland/Rotterdam nu uit tegen Lokomotief uit Rijswijk, dat eveneens in de 2e divisie uitkomt. De wedstrijd zal ergens rond het weekend van 15 november gespeeld worden.

Scores Lintex-Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 18, Shari Jeffrey 16, Marlous Nieuwveen 15, Michelle Zantman 14, Michelle de Graaf 11, Corine Manuputty 9, Rianne de Roos 8, Madelon van Bennekom 8, Lisa van den Adel 4.

In de Vrouwen Basketball League stonden ook drie wedstrijden op het programma. Zowel Loon Lions, Lekdetec.nl als CTO boekten hierin een zege ten koste van De Wit-Grasshoppers, Amazone Utrecht en Dozy Den Helder.

Aankomende zaterdag 1 november speelt Lintex-Binnenland/Rotterdam in Katwijk tegen De Wit-Grasshoppers. De wedstrijd in Sporthal Cleijn Duin begint om 20.30 uur.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.