CP3 by Basketball Totaal

Lekdetec schakelt en start in playoffs

Lekdetec-DS1-kopieBemmel – Op woensdag 1 april begint Lekdetec.nl aan een volgende zware opdracht: het bereiken van de finale om het nationale kampioenschap door in de halve finale het CTO Amsterdam te verslaan. Dat moet gebeuren in een ‘best-of-5’, dat wil zeggen dat het team dat het eerste 3 wedstrijden heeft gewonnen, door gaat naar de finale.

Lekdetec.nl begint met twee thuiswedstrijden, dan twee uitwedstrijden (indien de vierde wedstrijd nodig is) en vervolgens weer een thuiswedstrijd, indien nodig.

Het Bemmelse team zal de teleurstelling van de verloren bekerfinale achter zich moeten laten en zich volledig moeten concentreren op de wedstrijden tegen het CTO. Het team is in elk geval compleet en zal alles op alles zetten om de hoofdprijs van het seizoen binnen te halen.

Bij de Amsterdamsen is Laura Cornelius na een lange afwezigheid wegens een afgescheurde kruisband weer van de partij. Afwezig is in elk geval Esther Fokke, zij is vorige week geopereerd. Of Laura Westerik van de partij zal zijn, is nog niet te zeggen, zij revalideert van een enkelblessure.

Wij hopen dat opnieuw veel mensen de weg naar De Bongerd zullen vinden op woensdagavond om onze meiden aan te moedigen. Het thuisvoordeel is erg belangrijk en het publiek speelt daarbij een belangrijke rol! De tip-off is om 20.30 uur, de toegang zoals altijd 2 euro.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.