CP3 by Basketball Totaal

Lekdetec.nl Zaterdag Naar Medekoploper Loon Lions

Zaterdag 8 november reist de selectie van Lekdetec.nl af naar Landsmeer voor de titanenstrijd tegen medekoploper Loon Lions. Een altijd boeiende clash tussen twee teams die houden van snel en agressief (in de goede zin van het woord) basketball.

De ploeg uit Landsmeer heeft zich dit seizoen fors versterkt door het binnenhalen van de zussen Sharon en Myrthe Beld en de in Bemmel wel bekende Fieke Ligthart. Daarnaast maken speelsters als Molly McDowell, Randell van der Lee, Kim Hartman, Nadine Boessaart en Sanne van Dongen nog steeds deel uit van de ploeg die de laatste jaren veel prijzen wist te winnen.

Lekdetec.nl is, net als Loon Lions, nog steeds ongeslagen. De laatste wedstrijd werd thuis in Bemmel dik gewonnen van Dozy Den Helder met geweldig spel. De technische staf onder leiding van René van der Wielen hoopt dat het team de goede vorm vast kan houden, wat nodig zal zijn om Loon Lions in het hol van de leeuw te verslaan. Helaas zal dat moeten gebeuren zonder de nog geblesseerde Kris Biesters die goed herstelt maar nog niet op tijd fit zal zijn.

We kijken uit naar een ongetwijfeld spannende ontmoeting die om 19.30 uur zal beginnen in het ICL te Landsmeer.

Bron: Batouwe Basketball

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.