CP3 by Basketball Totaal

Lekdetec neemt dikke revanche op Loon Lions

What a difference a day makes…. Vorige week werd Lekdetec nog weggespeeld in Landsmeer, maar vanavond nam het in de beker revanche op de ongeslagen dames van Lions. Het werd 74-56 voor Lekdetec.

Hiermee blijft de verliezend finalist ”gewoon” in het bekertoernooi en mag de ongeslagen koploper een dikke streep zetten door een van de prijzen dit seizoen. En aan de overwinning was helemaal niks af te dingen.

Bemmel speelde vele malen beter dan vorige week en had duidelijk ook de beelden bestudeerd. Toch begon Lions wederom uitstekend aan de wedstrijd en was het binnen enkele minuten 4-10 voor de dames uit Landsmeer.

Maar de thuisploeg kwam goed terug en bij 12-12 nam het de leiding definitief over in de wedstrijd. Na de eerste periode werd het 24-19 (buzzerbeater McDowell).

Het deerde de thuisploeg niet en bleef uitstekend de basket aanvallen. Het bracht Lions dik in de foutenproblemen, want naast Sharon Beld had ook Belinda Bos snel drie fouten. Bij rust was het verschil al boven de tien. 34-23.

De tweede helft was het niet anders meer. Lions speelde slordig en kon moeizaam scoren tegen de verdediging van Lions. Het verschil liep zelfs op richting de 20 punten (48-30).

In de vierde periode kwam Bemmel geen enkel moment meer in gevaar en via 64-42 gooide Lakner de handdoek en liet de jeugdspelers de laatste minuten spelen. Uiteraard kwam de overwinning geen moment meer in gevaar en eindigde de wedstrijd bij 74-56.

Een keurige overwinning voor Bemmel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.