CP3 by Basketball Totaal

Leegloop dreigt bij Groningen. Jason Dourisseau vertrekt

Wellicht de beste speler van Groningen is ook komend seizoen niet meer te zien in Martiniplaza. Jason Dourisseau heeft geen nieuw contract bij de landskampioen. Na Jessey Voorn en Arvin Slagter is Dourisseau de derde topspeler. En met Dourisseau vertrekt ook de publiekslieveling vanuit Martiniplaza. Liefst vijf seizoenen speelde de Amerikaan in Groningse dienst en behaalde hij twee titels, twee nationale bekers en werd hij in 2012 MVP van de Nederlandse competitie.

Er werd zelfs een tribune vernoemd naar de vriendelijke Amerikaan. Een unicum in Groningen.

Via Twitter laat Dourisseau weten een fantastische tijd te hebben gehad in Groningen.”‘Het waren de vijf beste jaren van mijn leven. Maar het team koos een ander pad. Helaas komt in deze sport aan alle goede dingen een eind”.

In Groningen is het nu de vraag wat voor team er op het veld staat komend seizoen. De geldkraan moet noodgedwongen dicht en de beste spelers keren niet meer terug.

2 reacties

  1. “Maar het team koos een ander pad” is misleidend. Eerst zou de NL kern gevormd worden en per 1 aug zou JD een aanbod krijgen. Hij als oudere speler voelde natuurlijk wel aan dat het een lager bod zou worden dan hij wenste. Vervolgens koos hij voor een eigen koers en heeft nu dus een contract in Duitsland. Het is JD gegund, hij heeft als mens en speler veel voor Donar betekend. Maar het niet zo dat Donar een andere koers koos waar JD niet in zou passen!

  2. Zit. Jij ook al in bestuur van Donar dat je dit meent te nemen? Je bent een vreemde koekenbakker! Jan!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.