CP3 by Basketball Totaal

Lebron James terug naar Miami Heat

De NBA zal vandaag het nieuwe competitieschema bekend maken. Er is echter al een wedstrijd uitgelekt. Lebron James en zijn Cleveland Cavaliers spelen op Christmas Day in en tegen de Miami Heat. Wat een prachtig affiche.

De rest van het schema zal vandaag bekend worden gemaakt, maar wat een clash tussen de Cavs en de Heat. Zal Lebron James goed ontvangen worden door het publiek in Miami of zal hij worden uitgefloten net als in Cleveland? Allemaal mooie vragen voor een nieuw seizoen.

Ook zullen de LA Clippers spelen tegen de Golden State Warriors. De Clippers en de Warriors zijn rivalen aan de Westkust van Amerika, dus een prachtige wedstrijd. Als de Clippers spelen. Het zou kunnen betekenen dat we dit jaar geen Lakers zullen zien met kerst. En dat is even wennen voor de fans van de Lakers.

Het is een gerucht maar de geluiden gaan op, dat de New York Knicks de eerste tegenstander zijn van Lebron James in Cleveland. Ook een wedstrijd, die je niet mag missen dus. De Knicks openen waarschijnlijk tegen de Bulls het nieuwe seizoen.

Kortom het gaat weer bijna beginnen de komende maanden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.