CP3 by Basketball Totaal

Le Rebound 37 est arrive !

Le Rebound 37 est arrivé !
Prijzenpakker Sam Jones siert terecht de cover.
Bij iBasketball genieten wij maandelijks van Rebound, een productie van BB helden Jan van der Nat, Peter van der Velde, en hun team van kenners.
De column van Charis Sideris is 1 van onze favoriete onderdelen.

Ook de interviews, de triviahoek van Jacob Bergsma, de NBA-analyses van expert Martin Hoekstra … en het magistrale fotowerk van Van der Velde, Christian Aarts, en de andere camerakanonnen verslinden wij. Voeg daarbij schrijvers zoals Peter van Paassen en Dejan Vidicki en het feest is compleet.
De mannen hebben zeker ook oog voor het nieuws uit het Dames BB.

Zoals de makers het zelf omschrijven:
“Rebound 37 is uit en daarin staan de bekerfinales centraal: de veelbesproken wedstrijd in Zwolle tussen SPM Shoeters en ZZ Leiden van alle kanten en bij de vrouwen is het Lek(detec) eindelijk boven. Na twee keer te hebben misgegrepen ging de cup nu wél naar Bemmel.
Bij de mannen zijn er per seizoen drie prijzen te winnen. Sam Jones heeft er met Den Bosch nu twee te pakken. Hij staat daarom deze maand op de cover.
Bij de vrouwen vertrokken twee hoofdcoaches. In beide gevallen nam een vrouw de scepter over: Molly McDowell bij Loon Lions en Anna Vicenzetto bij Dozy Den Helder.
Verder interviews met Apollo-coach Patrick Faijdherbe en Quincy Treffers van Aris Leeuwarden.
NBA-kenner Martin Hoekstra houdt, in weerwil van alle andere voorspellingen, rekening met de San Antonio Spurs als het om de titel gaat. Het laatste kunstje van de Big Three?
En uiteraard de vaste columns en de rubrieken Slam Dunks, Social Media, Foto Special en Wat u moet onthouden van het Nederlandse basketball.”

Abonnement nemen (slechts e10): https://www.basketballmagazine.nl/abonnement/
Lezen in browser: https://www.basketballmagazine.nl/rebound-in-browser/
Of download de Rebound App: https://www.basketballmagazine.nl/rebound-ook-op-tablets/Bron op Facebook

een reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.