CP3 by Basketball Totaal

Laten we de Dragons een handje helpen

tbg dragonsNadat er vijf jaar Eiffel Towers waren in Nijmegen, en Negen jaar Magixx , was het afgelopen sezoen even slikken voor de fans van heren topbasketball in Gelderland. Gelukkig namen de dames van Lekdetec de honneurs keurig waar!

Inmiddels is echter wel duidelijk dat er voor komend jaar een nieuwe organisatie opgezet wordt. Een nieuwe naam na veel mooie herinneringen aan limoengroen, en dus ook nieuwe communicatiekanalen. Omdat er een onderwijsinstelling achter zit (de Hogeschool Arnhem Nijmegen) is het belangrijk dat de social media kanalen van de Dragons ook goed van de grond komen.

Één van de social media kanalen die we graag naar voren halen is de nieuwe fansite van TBG Dragons. Op deze fansite nieuws uit de hele regio (Gelderland is immers groter dan alleen Wijchen-Nijmegen), nieuws over de oud-spelers en top 3 herinneringen van coryfeeen uit het verleden. Natuurlijk ook al het nieuws over het 11e jaarlijkse supporterstoernooi. Genoeg redenen zo lijkt ons om even in te loggen op facebook en de site te liken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.