CP3 by Basketball Totaal

Landstede Zwolle wint van SPM Shoeters

Ook Landstede Zwolle heeft er 1-1 van gemaakt in de serie tegen SPM Shoeters. Na een tumultueuze wedstrijd werd SPM Shoeters verslagen met 87-66. Arvin Slagter (SPM) en Joe Burton (Landstede) kregen beide een diskwalificerende fout en konden vertrekken.

De vraag is natuurlijk of het terechte diskwalificerende fouten waren. Beide spelers kwamen na een rebound vallend op elkaar neer. Een opstootje volgde en beide spelers konden inrukken. Normaal gesproken is een diskwalificerende fout een wedstrijd schorsing. Dat zou betekenen dat beide spelers donderdag niet op het veld staan.

Vandaag maakte het geen verschil. Landstede was heer en meester en kwam direct (schietend) uit de startblokken met driepunters van Lietmeijer en Williams (27-18). Het verschil bleef de gehele wedstrijd een beetje op de borden staan. Bij rust was het 46-32 en na dertig minuten stond er nog steeds een groot verschil op de borden (66-50).

De stand in de serie is 1-1 en donderdag gaat het circus weer naar Den Bosch. Leon Williams was topscorer met 21 punten.

Beelden van Sportief Zwolle:

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.