CP3 by Basketball Totaal

Landstede Zwolle houdt punten in eigen huis

Landstede Zwolle en Den Helder Kings zijn vandaag ook aan de competitie begonnen. Na een leuke wedstrijd werden de punten in Zwolle gehouden. De ploeg van Herman van der Belt won met 85-75 van de ploeg uit Noordkop.

Beide teams worden een hoge klassering toegedicht, maar beide teams waren niet fit of compleet bij de eerste wedstrijd. Guard Tiller had nog een schorsing openstaan van de dubbele opzettelijke fout tijdens de kwartfinale in de competitie tegen ZZ Leiden.

Ook Jaumin kon niet beschikken over een fitte selectie, want Roye en de Randamie deden beide niet mee vanwege blessures.

Dertig minuten waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar bij het ingaan van de laatste periode was de bank van Zwolle toch net wat dieper dan die van de gasten.

Na dertig minuten was de stand 52-52 en ging het publiek er even voor zitten, maar de aanvallende opties aan Zwolse zijde zijn net wat ruimer dan die van Den Helder.

Creek van Den Helder is een absolute aanwinst voor de competitie en eindigde met 25 punten en 3 steals, maar de pijp was leeg aan het einde van de wedstrijd. Joe Burton scoorde 15 punten en 8 rebounds voor de thuisploeg.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.