CP3 by Basketball Totaal

Landstede Zwolle dwingt zevende wedstrijd af

Landstede Zwolle en SPM Shoeters spelen zondagavond voor de laatste maal tegen elkaar dit seizoen. De stand in de serie is 3-3, want Landstede won vandaag met 78-68 van de ploeg uit Den Bosch.

Een heerlijke serie, die dus nu nog om één wedstrijd gaat. Winnen of naar huis, dat zal het devies zijn voor de wedstrijd. SPM Shoeters had gehoopt vandaag de serie definitief te beslissen, maar de nummer 1 uit de reguliere competitie is simpelweg niet in vorm genoeg om de tegenstander continue de wil op te leggen. Daarnaast is Landstede gewoon een hele goede degelijke ploeg, die goed kan spelen tegen SPM Shoeters.

Grote man bij de thuisploeg was andermaal J.J. Tiller. De guard schoot 50% driepunters en eindigde op 20 punten en 5 steals.

De ploeg was bijna niet te stoppen tot aan de rust en de voorsprong was heel groot. 44-28 was de ruststand en zo goed als Den Bosch dinsdag schoot, zo slecht was het vandaag. 6 driepunters uit 21 pogingen, tegenover 13 uit 31 van de thuisploeg.

Akerboom en Curry eindigden op 13 punten, maar de ploeg kon geen vuist maken. In de vierde periode liet Landstede de teugels een beetje vieren, maar de voorsprong was groot genoeg. Uiteindelijk werd het 78-68 voor de Zwollenaren.

Topscorers Zwolle: Tiller 20, Hinz 16, Burton 11 en 11 rebounds.

Topscorers Den Bosch: Curry 13, Akerboom 13, Aarts 11.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.