CP3 by Basketball Totaal

Landstede wint van Rotterdam

Landstede Zwolle heeft de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen zeer eenvoudig gewonnen van Rotterdam Basketball. In Rotterdam werd de thuisploeg volledig overklast en verloor kansloos met 58-89.

En dat betekende nederlaag nummer 20 van het seizoen voor Rotterdam. De ploeg is vijfde geworden op de ranglijst, maar heeft slechts 8 wedstrijden weten te winnen. Tegenstander Landstede eindigt met maar liefst 24 punten meer op de ranglijst.

Beide teams komen ook tegen elkaar te staan in de eerste ronde van de play-offs, maar veel zal Rotterdam er niet van hoeven te verwachten. Het krachtverschil is simpelweg te groot en de vraag is wat coach Salomon tactisch kan veranderen. Zwolle is simpelweg een beter team en tactisch heeft het de zaken uitstekend op orde.

Een vierde plaats op de ranglijst met slechts vier nederlagen achter SPM Shoeters is gewoon uitstekend te noemen.

Vanavond was een verplicht nummer voor Landstede, die snel een 21-37 voorsprong nam en de voorsprong liep in de tweede helft langzaam op richting de 20 punten. Daarna werd het een gezapige wedstrijd en werd het verschil groter en groter.

Uiteindelijk verloor Rotterdam de laatste thuiswedstrijd met groot verschil 58-89.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.