CP3 by Basketball Totaal

Landstede soepel langs Maxxcom BSW

Landstede Zwolle heeft duidelijk gemaakt dat er toch wel een behoorlijk verschil kan zitten tussen een ploeg mét en een ploeg zónder Amerikaanse inbreng. Maxxcom BSW, dat het dit seizoen lijkt te moeten doen met uitsluitend Nederlandse spelers, kwam er in het Zwolse topsportcentrum niet aan te pas. Via een eerste kwart van 23-12 gaapte er bij de rust al een gat van twintig punten (47-27). Nadat de ploeg uit Weert in het derde kwart behoorlijk tegenstand had kunnen bieden, gaf de thuisploeg in het slotdeel gas en bepaalde de eindstand op 82-52.

Justin Stommes was de koning van de avond met 23 punten namens Landstede. Zijn teamgenoot Kenrick Zondervan volgde met 13. Bij Maxxcom kwam alleen Jeremy Ormskerk (foto) in de dubbele cijfers. De spelverdeler maakte 17 punten, waarvan vijftien uit driepunters.

Van een echte wedstrijd was nauwelijks sprake in de fraaie Zwolse hal. Daarvoor was het verschil te groot en de aanval van de Limburgers te onmachtig. In elk kwart liep het verschil met bijna tien punten op. Alleen niet in het vierde, maar toen was de wedstrijd al lang en breed beslist.

LANDSTEDE BASKETBALL ZWOLLE – MAXXCOM BS WEERT  82-52  (23-12, 47-27, 68-40)

20131012 zwol_weer 3006 - Kladblok

KLIK OP DE STATS VOOR EEN VERGROTING

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.