CP3 by Basketball Totaal

Landstede pakt broodnodige winst

Winnen van Maxxcom BSW lijkt een eenvoudige opgave, maar je moet het eerst maar even doen. Dat deden de mannen van Herman van der Belt. Onder aanvoering van Holden Greiner (23 punten) werd er ruim gewonnen van de hekkensluiter. Het werd 89-66 in Zwolle.

Door de overwinning blijft Landstede op een keurige vierde plaats staan. Tegenstander in de eerste ronde playoffs zal waarschijnlijk ZZ Leiden zijn. Dus is het zaak het thuisvoordeel te pakken. Op dit moment is de vierde plaats voor Landstede met 42 punten uit 32 wedstrijden. ZZ Leiden volgt op 40 punten met één wedstrijd meer gespeeld.

De overwinning kwam regelmatig tot stand. Alleen de eerste periode bleef het team van Niels Vorenhout een beetje bij 24-20, maar bij rust was de voorsprong al in de dubbele cijfers 41-30.

In de derde periode was het een en al de thuisploeg die de klok sloeg. De voorsprong liep op naar 20 punten en Weert gooide de handdoek. Grigoryev was topscorer voor de mannen uit Weert met 22 punten. Ook Jeremy Ormskerk (16 punten) en Sjors Besseling (12 punten) kwamen in de dubbele cijfers.

Voor Landstede kwamen TJ Tiller (16 punten), Williams (12 punten), Hulzebos en Kloos (10 punten) in de dubbele cijfers.

Het resterende programma voor Landstede is:
Groningen (thuis)
Aris (uit)
Rotterdam (thuis)
Leiden (uit)

ZZ Leiden speelt nog tegen:
Weert (uit)
Matrixx (uit)
Landstede (thuis)

 

LANDSTEDE BASKETBALL ZWOLLE – MAXXCOM BS WEERT  89-66  (24-20, 41-30, 66-45)

20140406 zwol_weer 3161 - Kladblok

KLIK OP DE STATS VOOR EEN VERGROTING

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.