CP3 by Basketball Totaal

Lamar Odom vecht voor zijn leven

NBA-ster Lamar Odom is dinsdag met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De 35-jarige oud-speler was volgens de politie bewusteloos. De voormalig speler van de LA Lakers verkeert in levensgevaar.

Odom werd gevonden in Las Vegas, waar hij een aantal feesten had bijgewoond. De ex van Khloé Kardashian arriveerde zaterdag in een bordeel in Nevada waar hij dagenlang aan het feesten was. De 35-jarige Odom werd bewusteloos aangetroffen in zijn kamer. vervolgens meegenomen door een ambulance, volgens een ooggetuige kon hij niet zelfstandig ademen.

Wat Odom precies mankeert is niet duidelijk. Een insider weet te melden dat ‘het er niet goed uitziet’. En dat Odom een natuurlijk alternatief voor viagra zou hebben ingenomen. Odom schijnt niet meer zelfstandig te kunnen ademen.

Lamar Odom speelde tot 2013 in de NBA, als laatste bij de Los Angeles Lakers, met wie hij twee keer de titel won. Odom kreeg naast het basketball vooral bekendheid door zijn relatie met realityster Khloé Kardashian. Eind 2013 ging het stel uit elkaar.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.