CP3 by Basketball Totaal

Laki weer naar de heren !

_DSC5275

Coach Laki Lakner stopt als hoofdcoach van het vrouwenteam van Loon Lions. Dat werd vandaag door algemeen manager Sabrina Oudkerk Pool bekend gemaakt. Lakner blijft aan Landslake Lions verbonden als coach van het eerste herenteam.

“Ik betreur zijn besluit”, zei Sabrina Oudkerk Pool. “Maar Laki zal uiteraard nog wel betrokken blijven. We moeten nu op zoek naar een andere hoofdcoach. Het zal niet meevallen om een adequate vervanger te vinden, maar de vacature is vanaf vandaag geopend.”

Laki Lakner was door Oudkerk Pool vorige zomer teruggevraagd bij de vrouwen na een jaar bij de mannen van de Lions vertoeft te hebben. “Ik blijf hart houden voor het vrouwenteam en Sabrina kan behoorlijk overtuigend zijn”, verklaarde Lakner zijn stap. “Maar voor mij persoonlijk was de terugkeer eigenlijk geen goed idee. Ik heb het te lang gedaan. Ik merkte tijdens het seizoen dat de echte passie er niet was. Mijn ambitie is nog steeds om met het mannenteam naar de eredivisie te gaan. Daaraan ga ik mij weer wijden, en aan het organiseren van de jeugdopleiding natuurlijk. En uiteraard zal ik bij de vrouwen helpen waar ik kan.”

bron: http://www.loonlions.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.