CP3 by Basketball Totaal

Lakers vernedert Knicks in derde periode

De LA Lakers zullen dit jaar niet de playoffs halen en wellicht het slechtste seizoen hebben in de geschiedenis, maar vannacht speelde de trotse ploeg als een ware kampioen. De New York Knicks werden aan de kant gezet met een 127-96 nederlaag.

De derde periode was historisch. De Lakers scoorde 51 punten in de derde periode en dat was een record voor het team uit Los Angeles. Alles onder toeziend oog van de nieuwe president van de Knicks Phil Jackson. Jackson zal niet gelukkig geweest zijn met ‘zijn’ Knicks, die door de nederlaag wederom geen goede zaken doen in de race richting de playoffs.

Xavier Henry scoorde 22 punten en Nick Young scoorde 20 punten voor de thuisploeg. Alleen Carmelo Anthony kon scorend meedoen met het festijn en eindigde op 29 punten. Door de nederlaag van de Knicks staan ze nu drie wedstrijden achter op de Atlanta Hakws.

De eerste periode leek er niks aan de hand voor de Knicks (22-14 voorsprong), maar de tweede periode was al een voorbode. Een 20-36 en een 31-51 qua kwartstanden was voldoende voor de Lakers om de wedstrijd te doen kantelen en over te nemen.

https://youtu.be/YehN95mfd6M

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.