CP3 by Basketball Totaal

Lakers naar 0-4 record

De Lakers staan onderaan in de rankings. Kobe Bryant en zijn LA Lakers verloren vannacht alweer voor de vierde keer op een rij. De Splash Brothers scoorden samen 72 punten en de Golden State Warriors won met 127-104.

Klay Thompson tekende eerste een contractverlenging voor vier jaar en 70 miljoen dollar en daarna scoorde hij 41 punten tegen de LA Lakers. Zijn kompaan Stephen Curry deed ook een flinke duid in het zakje en eindigde met 31 punten.

Bij de Lakers was het echt weer een show van Kobe Bryant, die echt speelt alsof hij nog in zijn prime zit. Akkoord het is allemaal wat langzamer en minder qua highlights maar hij scoorde wel weer 28 punten voor de Lakers. Met name in de derde periode was Bryant niet te stoppen met wat fade away jumpers en turnaround jumpers. Bryant scoorde in de derde periode 19 van zijn 28 punten.

Maar de Warriors waren veel dieper en gewoon beter. In de tweede helft keek de ploeg tegen een 43-33 achterstand aan, maar kwam daarna op voorsprong en de verdediging van de Lakers was gewoon niet opgewassen tegen Curry en Thompson.

In 1957-1958 verloor de Lakers ook de eerste vier wedstrijden (0-7) en het record komt in zicht.

https://youtu.be/7jK9LBwtrGk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.