CP3 by Basketball Totaal

LA Clippers nodigen Andrew Bynum uit voor work-outs

Los Angeles Lakers v Denver Nuggets - Game Three

De LA Clippers hebben Andrew Bynum uitgenodigd om deze week enkele work-outs te doen. Mogelijk kan Bynum via deze manier zich in de kijker spelen bij de Clippers, wie opzoek zijn naar een back-up center achter DeAndre Jordan. De door blessures gekwetste Bynum is al enkele maanden free-agent, nadat zijn contract bij de Indiana Pacers werd ontbonden.

Blessures teisteren carrière Bynum:

Tijdens zijn carrière werd Bynum veelal geteisterd door (zware) blessures. In zijn periode bij de LA Lakers speelde de 26-jarige center zijn beste spel uit zijn carrière . Maar na zijn overstap naar de 76ers in 2012, is het bergafwaarts gegaan met de carrière van Bynum.

In het seizoen 2012/2013 stond Bynum het gehele seizoen langs de kant vanwege een knie blessure. In 2013 besloten de 76ers dan ook zijn contract te verscheuren. De daaropvolgende avonturen bij de Cleveland Cavaliers en de Indiana Pacers liepen op niets uit voor Bynum, die de afgelopen jaren nimmer 100% fit was.

Nooit meer zijn oude niveau:

Het lijkt erop dat Bynum nooit meer zijn oude niveau zal halen, zoals hij liet zien bij de LA Lakers. Doktoren en analytici zijn bang dat Bynum voor altijd last zal houden van pijntjes en blessures. Een paar maanden geleden werd al eens een chronisch knie probleem ontdekt bij Bynum. De verwachting was dat Bynum zijn schoenen aan de wilgen kon hangen, maar voorlopig wil hij niet opgeven.

De kans dat de Clippers Bynum zullen contracteren lijkt dan ook klein. Naast Bynum zullen ook Greg Oden, Andre Blatche en Emeka Okafor uitgenodigd worden voor enkele work-outs.

Foto: Keith Allison

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.