CP3 by Basketball Totaal

Kristallen bol ronde 12!

Allereerst iedereen de beste wensen voor het jaar 2016! Deze week alleen een preview, rondom kerst is speelronde 11 al uitgebreid besproken.
BV Hoofddorp vs DAS Delft @Hoofddorp
In de eerste ontmoeting tussen beide teams was DAS net de sterkste. Het verschil in de wedstrijd met de minste totale punten van de eerste seizoenshelft was maar 2 punten (39-37). Laten we in ieder geval hopen dat de basket nu vaker wordt gevonden, dat maakt het wat leuker om naar te kijken. Ik denk dat DAS nog steeds de sterkste van de 2 ploegen is en is het inmiddels wel aan de stand op de ranglijst verplicht om hier een positief resultaat te boeken…..
DAS Delft +8

 

Dozy BV Den Helder vs Solar Systemen/Grasshoppers @Den Helder
Beide teams hebben tussen kerst en oud en nieuw meegespeeld op het toernooi in Kortrijk. Vanuit
het Katwijkse verslag viel te lezen dat er voor het eerst dit seizoen verloren is door de formatie van vd Bilt. Dat is voor de altijd aandachtig volgende buitenwacht misschien wel een verrassing. Voor mij in ieder geval wel en toont dan toch aan dat Grasshoppers te pakken is. Echter niet door Den Helder, daarvoor is het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen gewoonweg te groot….
Solar Systemen/Grasshoppers +25

 

Cangeroes vs RTC Noord @Utrecht
RTC Noord +3 is het eerste dat in mij opkomt. Waarom? Omdat Cangeroes de eerste wedstrijd in
Groningen verrassend wist te winnen maar daarna het erg moeilijk had, terwijl het RTC moeilijk startte maar gaandeweg de competitie wel iets beter spel liet zien. Tel daarbij op dat ze in Groningen enkel op de schaats hebben getraind deze week en dan kom je op +3. Snapt u wel….?
RTC Noord +3

 

Rotterdam Basketball vs Yellow Blizzards @Rotterdam
Het Rotterdam dat in Zwolle aantrad voor de eerste wedstrijd in de eredivisie is niet meer de ploeg
die zaterdag aantreedt tegen Zwolle. Misschien wel de ploeg met de meest zichtbare ontwikkeling dit seizoen, speelt aantrekkelijk basketball, optimistisch en laat wekelijks zien voor niemand bang te zijn. Kan mij herinneren dat de ploeg in Zwolle 1 helft meekon, dat wordt nu wel wat anders denk ik. Ik heb weinig gehoord vanuit het Blizzards-kamp maar ga ervan uit dat er weer meer meiden fit zullen zijn en dat de Blizzards weer lekker gaan meedraaien in de top. Dat moet dan beginnen in Rotterdam….
Yellow Blizzards +16

 

Jolly Jumpers vs Landslake Lions @Tubbergen
De kraker van dit weekend vindt plaats in Tubbergen. De eerste ontmoeting dit seizoen ontbrak wat aan schoonheid en het waren vooral 2 incomplete en zoekende teams in die eerste wedstrijd. Dat is

inmiddels wel anders, want zoekende zijn beide ploegen allerminst. Jolly Jumpers draait goed en bekroonde de goede eerste seizoenshelft met toernooiwinst in Kortrijk. In Landsmeer bleef het rustig rondom de kerst, in ieder geval in de communicatie naar buiten. Maar, dat kan zomaar stilte voor de storm zijn. Ik ga op gevoel voor het thuisvoordeel van de Twentse ploeg….
Jolly Jumpers +5

 

Succes dit weekend, enjoy!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.