CP3 by Basketball Totaal

Kristallen Bol: Rommelt het bij de ‘tob’-clubs?

Wat een daverende verrassingen afgelopen weekend!!
Naja verrassingen, dat Almonte zou winnen van Grasshoppers was natuurlijk voorspeld, maar Binnenland pakte een hele knappe winst in Tubbergen, die niet voorspeld was.

Eerst Almonte, de thuisploeg is het hele seizoen al lekker op dreef en zoals verwacht lag Grasshoppers ze goed als tegenstander. De Katwijkse meiden hebben inmiddels ondersteuning van Ingrid van de Plas als assistent van vd Bilt. Dat lijkt haast een teken dat vd Bilt het niet erg onder controle heeft en in de wandelgangen gaan meer geruchten over gerommel in Katwijk. We volgen dit uiteraard op de voet.
Dit doet niets af aan de knappe win van Almonte, waar Tessa Schellekens als een ware leidster de beslissende twee vrije worpen binnengooide. ‘Ice water in her veins’!
Dan Tubbergen. De jonge talenten uit Barendrecht pakten daar de favorieten eventjes aan. Als je in Tubbergen maar 50 punten tegenkrijgt heb je in ieder geval iets goed gedaan. Een uiterst sterke performance van de jonge bezoeksters en coach Appers zal dan ook erg tevreden zijn. In het Twentse verslag viel te lezen dat het niet voor het eerst dit seizoen schortte aan intensiteit en scherpte. Begint het ook in Tubbergen al te rommelen of heeft coach Kieftenbeld meer krediet… Hoe dan ook werk aan de winkel!
Rotterdam hield in Haren even huis en scoorde maar liefst 111 punten tegen het arme HSV. Volgens mij hoef ik daar verder niets aan toe te voegen…
Zondags sloot CTO af met een overwinning in de thuiswedstrijd tegen Hoofddorp. Weer een redelijk close game voor de bezoeksters, die het elk team lastig maken dit seizoen maar weinig punten pakken. Dus ook nu een verwacht resultaat.
Dit weekend 1 bekergame op het programma.
Vetus.nl/Binnenland vs BV Hoofddorp
Ijzersterk en voor de duvel niet bang, zo is Binnenland het best te omschrijven. Met vele jonge talenten spelen ze heerlijk vrijuit en maken ze er altijd een wedstrijd van. Maar dit is beker en dat is andere koek. Een win-or-go-home tegen een taaie tegenstander. BV Hoofddorp heeft menig ploeg al flink ontregeld dit seizoen en zal dat ook deze game weer komen doen. Ik hoop dat alle externe omstandigheden geen roet in het eten gooien (vrijdagavondspits, blessures etc). Dan wordt het een tactisch schaakspel tussen grootmeesters Appers en Guldemeester, een hoop goede stukken op het veld en het blauw dat het wint van wit….
 
Vrij weekend, Basketball Congres in Zwolle dat helaas is uitverkocht..
Genieten van het winterse zonnetje!!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.