CP3 by Basketball Totaal

Krabbendam Blijft Bij Rotterdam

Geen ZZ Leiden, Geen BC Apollo, maar gewoon Challenge Sports Rotterdam. Dat is komend seizoen de thuisbasis voor Robert Krabbendam. De center is hersteld van zijn achillespeesblessure en zal in Rotterdam een belangrijke rol vervullen.

Krabbendam is blij met zijn verlengde verblijf in Rotterdam: “Rotterdam is een mooie moderne stad en de supporters zijn trouw. Ik kan met mijn ervaring en ambitie het team verder helpen. Ondanks wederzijdse interesse bij Apollo Amsterdam en ZZ Leiden was Forward Lease Rotterdam op dit moment de beste optie voor mij en mijn gezin.”

Naast basketballen bij Rotterdam zal Krabbendam, die in de Verenigde Staten een Bachelor Psychologie deed, bij Challenge Sports worden in gezet bij re-integratie projecten. Directeur Johan Van Haga: “Hij stond afgelopen jaren al vaker voor de klas en dat doet hij heel goed. Hij is echt een rolmodel voor veel van onze kandidaten.”

Krabbendam kwam 2,5 jaar geleden naar Rotterdam Basketbal met de ambitie om met de club naar de top van Nederland te gaan. “Zo’n proces gaat met vallen en opstaan maar als we kijken waar de club 3 jaar geleden stond en waar deze nu staat, is Rotterdam Basketbal met Forward Lease op de goede weg.

Krabbendam is inmiddels hersteld van een langdurige achillespeesblessure. “Ik heb 250 dagen gerevalideerd. Ik ben erg blij dat technisch manager Ruud Bijl, Jan Hofstede van Autohaag Zeeuw en Forward Lease en Johan van Haga van Challenge Sports met het bestuur in mij zijn blijven geloven en mijn terugkomst mogelijk hebben gemaakt. Dat is belangrijk geweest in mijn keuze voor Rotterdam Basketbal. Onze doelstelling is nog niet bereikt en daarom is het te vroeg voor mij om dit hoofdstuk af te sluiten.”

Bron: Rotterdam Basketball

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.