CP3 by Basketball Totaal

Korf stopt bij Probuild Lions

Jesse Korf heeft laten weten zijn taak als assistent-coach bij de vrouwen van ProBuild Lions te willen neerleggen. Hij gaat zich volledig concentreren op zijn taak als coach van het gezamenlijke junioren-eredivisieteam van BC Apollo en ProBuild Lions.

“Ik merk dat ik onvoldoende uitdaging en motivatie vind in mijn huidige assistenten-rol bij hetr eerste vrouwenteam″, aldus Korf, die de afgelopen vier jaar naast Laki Lakner en later ook Ilija Bozovic op de bank zat. “Ik ben toe aan meer eindverantwoordelijkheid. Uiteraard blijven Ilija Bozovic en ik nauw samenwerken voor wat betreft de speelsters, die in onze beide teams spelen en om ervoor te zorgen dat het technisch/taktische gedeelte goed blijft aansluiten.”

ProBuilds nieuwe algemeen manager Sabrina Oudkerk Pool zegt het vertrek van Korf te betreuren, maar wel te begrijpen. “Jesse is een getalenteerde en gedreven coach en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de successen van de afgelopen jaren. Hij kan daar met trots op terugkijken. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij betekend heeft en nog betekent. Wij zijn blij dat hij zich zal blijven inzetten voor de U20, het team dat de eindfase vormt van ons opleidingstraject.”

Sabrina Oudkerk Pool liet verder weten dat ProBuild Lions op zoek gaat naar een nieuwe assistent(e) voor coach Ilija Bozovic.

http://www.probuildlions.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.