CP3 by Basketball Totaal

Koekjes bakken tijdens de wedstrijd…

… of is het de nieuwe manier om je handen warm te houden voor wanneer je het veld binnenkomt. Patrick Patterson heeft in ieder geval handschoenen aan tijdens de wedstrijd.

Het gebeurde gedurende de wedstrijd tussen de Raptors en de 76ers. Patterson zat rustig op de bank te wachten totdat hij erin mocht… met zijn handschoenen aan.

En het helpt blijkbaar wel, want niet alleen wonnen de Raptors weer een keertje. Patterson scoorde 15 punten, 3 rebounds en 4 assists in 30 minuten speeltijd.

 

Een nieuwe rage is geboren…

 

patterson koekjes

Bron: SB Nation

 

 

3 reacties

  1. Bij de HBW Chip Engeland!

  2. Klopt als een bus het verhaal van Peter. Inmiddels al weer van een vorige eeuw dus nieuwe rage….? Schoot als de malle driepunters erin als de handschoenen uit gingen en hij er in kwam. Een enkele werd afgekeurd want….hij stond buiten het veld. Oeps, even geen zijlijn gezien, terwijl hij lekker op de bank zat met gehandschoende handen. 🙂

  3. Arie in 't Veld

    Mister Engelland is tegenwoordig assistent van de beste koekenbakker van de hele NBA: Greg Popovich ! Ik neem aan dat hij chocolate Chip Cookies bakt … blijkt ook nog eens Filippijnse roots te hebben (Chip, niet Pop).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.