CP3 by Basketball Totaal

Kobe Bryant op weg terug

Niet alleen de jongere spelers in de NBA doen wat over de zomer. Eerder zagen we al een filmpje van Austin Rivers, die in de Summer Leauge laat zien klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Nu een filmpje van superster Kobe Bryant.

Bryant, die in de play offs van afgelopen seizoen zijn achillespees afscheurde en op 13 April geopereerd werd, zegt zelf voor te lopen op schema.Hij geeft hierbij wel aan nog niet te weten wanneer hij weer zal terugkeren op het veld.

In een interview, dat hij gaf voor een aantal journalisten, gaf Bryant aan dat de methode voor de operatie aan zijn achillespees verschilde met eerder uitgevoerde procedures. Door de nieuwere techniek werd de herstelperiode ook aanzienlijk korter. Waar anderen normaal 9 tot 12 maanden nodig hebben voor volledig herstel, kan Bryant met 3,5e maand alweer lopen, brengt hij tijd in de sportschool door en rent hij al soepeltjes aan op de treadmill.

”Three-and-a-half months, I can already walk just fine, I am lifting weight just fine. So we don’t know what that timetable is going to be, this is new territory for us all.” aldus Bryant.

De Lakers-speler plaatste een video van zichzelf online, waarop te zien is dat hij al goed op weg terug is.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.