CP3 by Basketball Totaal

Knicks hebben record te pakken

De New York Knicks hebben een nieuw record te pakken. Maar of men daar trots op moet zijn, is de vraag. Voor de eerste keer in de geschiedenis hebben de Knicks minimaal 60 nederlagen geleden in één seizoen.

Ook vannacht was het weer een mission impossible voor Derek Fisher tegen de Chicago Bulls. In Chicago werd het een dikke 111-80 nederlaag voor de trotse club uit New York.

Slechts 14 overwinningen tegenover de 60 nederlagen is een club uit New York onwaardig. En er zijn uiteraard best wat verzachtende omstandigheden, want de ploeg heeft weinig kwaliteit over gehouden. Geen Carmelo Anthony, geen Stoudemire, geen JR Smith, geen Hardaway jr, geen Chandler en ga zo maar door. De ploeg heeft met Phil Jackson een ware schoonmaak doorgevoerd, maar slechts 14 overwinningen is NBA onwaardig en als het niet Jackson had geweest, dan waren hij en coach Fisher allang ontslagen door eigenaar Dolan.

Maar Dolan zelf heeft ook al te koop gestaan op diverse websites. De fans van New York zijn niet blij, hoe het team speelt en zich profileert in de NBA. Het heeft nog acht slopende wedstrijden voor de boeg. Ach, er is altijd weer een nieuw seizoen……

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.