CP3 by Basketball Totaal

Kloof imponerend, St. Bonaventure naar halve finale A10 Tournament

Bonnie’s Jordan Gathers (neef van Hank Gathers) schoot een driepunter raak in de buzzer waardoor St. Bonaventure voor een grote verrassing zorgde in de kwartfinale van het A10 tournament door de als no.1 geplaatste St. Louis (nationaal no.18) met 71-68 opzij te zetten. Kloof zette de de beslissende aanval op en trok twee tegenstanders naar zich toe en vond zijn teamgenoot Gathers vrij op driepuntslijn.

Bij de rust keken de Bonnies tegen een 10 punten achterstand aan 28-38. Na rust schoten de Bonnies met scherp 59.3% FG en 66.7% van de driepuntslijn. St Bonaventure werd geleid door een imponerend spelende Charlon Kloof en Matt Wright, beiden goed voor 22 punten. Het duo hield Jordair Jett – A10 Speler van het jaar – op negen op punten en dwongen zes turnovers bij hem af. St Bonaventure staat nu voor de tweede keer in drie seizoenen in de halve finales van het A10 tournament.

Charlon Kloof speelde werkelijk een imponerende wedstrijd, zette goed de lijnen uit en was zowel verdedigend als aanvallend de beste man op het veld. In de 37 minuten dat hij op het veld stond, was hij goed voor 22 punten, 9 rebounds, 6 assists en 2 steals.

In het A10 toernooi staat Charlon Kloof nu op een gemiddelde van 18 punten, 5 rebounds en 6 assists per wedstrijd.

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.