CP3 by Basketball Totaal

Kloof en “The Bonnies” stranden in zicht van de haven

Ondanks een super wedstrijd van Charlon Kloof en de zijnen kwam St. Bonaventura afgelopen zaterdag net iets te kort om de nummer 19 van de ranking, Massachusetts, te verslaan in het Mullins Center in Amherst: 73-68. De Bonnies gingen voortvarend van start. Onder leiding van een geweldige spelende Kloof werd de rust bereikt met een verrassende voorsprong van zeven punten (32-25). Kloof en zijn team liepen halverwege de  tweede helft zelfs uit naar 41-54 maar Massachusetts ging inside spelen, kwam steeds dichterbij en ging door een driepunter van Trey Davis zelfs voorbij de Bonnies (69-68). Door twee turnovers in de laatste minuut van de wedstrijd kon St. Bonaventura niet meer terugkomen: 73-68.

Charlon speelde 36 minuten waarin hij tot 15 punten, 2 rebounds, 7 assists en 2 steals kwam.

Joey van Zegeren speelde met Virginia Tech tegen Boston College in de ACC. Het werd zaterdagmiddag een nipte 59-62 nederlaag  in het Cassell Coliseum. Boston College-speler Lonnie Jackson schoot met nog 30 seconden te spelen een driepunter raak, waarna Virginia Tech in hun laatste aanval de bal niet meer door de basket kreeg.

Joey van Zegeren, Jabarie Hinds

Van Zegeren speelde 27 minuten mee in deze enerverende wedstrijd en kwam tot 2 punten, 4 rebounds en 5 blocks.

In de WCC overtroefde de University of San Diego met Jito Kok als starter  in de eerste helft tegenstander Pepperdine met goed uitgespeelde aanvallen. Daardoor leidde San Diego met 36-30 bij de rust. In de tweede helft liep USD verder weg bij  Pepperdine (59-51), maar toen trok Pepperdine‘s tweedejaars forward Stacy Davis de wedstrijd naar zich toe. Hij leidde Pepperdine uiteindelijk alsnog naar de winst: 65-69.

Jito Kok kwam in deze spannende wedstrijd 28 minuten in het veld en had 7 punten, 2 rebounds en 2 blocks. 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.