CP3 by Basketball Totaal

Kevin van Wijk met Oviedo onderuit bij koploper River Andorra

Oviedo met de Nederlandse forward Kevin van Wijk in hun gelederen wisten lang in het spoor te blijven van LEB Gold koploper River Andorra maar kwamen op het eind toch te kort om de punten mee naar Oviedo te nemen: 90-83.

In de eerste twee kwarten had River Andorra het ontzettend moeilijk met het taaie verzet van Oviedo, waardoor er een leuke en spannende wedstrijd op de vloer werd gelegd. De teams gingen met een 43-40 stand de rust in. Na de pauze liet River Andorra zien waarom ze de favoriet zijn voor promotie naar de ACB. Met veel dynamiek werd Oviedo onder druk gezet en de verrassende debutant in de LEB Gold had hier even geen antwoord op. Andorra liep uit naar een 55-45 stand en sloten het kwart af met een 58-46 voorsprong. In het laatste kwart probeerden Van Wijk en zijn teamgenoten terug te komen maar Andorra bleef vrij gemakkelijk overeind en bereikten het eindsignaal met 90-83.

Kevin van Wijk speelde wederom een sterke wedstrijd en beëindigde de wedstrijd met een mooie double-double. In de ruim 29 minuten speeltijd die hij kreeg, was hij goed voor 10 punten, 10 rebounds, 1 assist en 3 steals.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.